Skip to main content

Het getal 11

Wie de volledige opleiding (Zielsverankering en Kristaltherapie) volgt, doorloopt 10 paden en de introductiecursus. Dat zijn niet zomaar elf delen.

11 is een Meestergetal in meerdere spirituele leren. Wiel van de ziel werkt aan je innerlijk meesterschap. Zielsverbinding, de kracht in je zelf, staat hierin centraal. 11 staat voor dieper inzicht en zelf-bewustzijn. 11 is ook het getal van Uranus, de grote hervormer, die sterk gericht is op gelijkwaardigheid.

Wanneer jij je innerlijk Meesterschap hebt verwezenlijkt, beschik je over een goed geestelijk inzicht en heb je een gezonde intuïtie. Je bent meester over je gevoelens; je gevoelens en emoties gaan niet meer met jou aan de haal. Je staat in je kracht en je weet waarvoor je in het leven staat.

Innerlijk meesterschap brengt rust en vrede in je leven. Je bent tevreden en dankbaar voor al je ervaringen in je leven, voor de leuke ervaringen zowel als voor de minder leuke ervaringen, omdat je weet dat je van beide hebt geleerd. Je voelt je verbonden met alles om je heen, omdat jij je er van bewust bent, dat je daar een onderdeel van bent.

In zielsverbinding heb je jouw innerlijk meesterschap verwezenlijkt. Je durft jouw puurheid aan anderen te laten zien. Jouw wijze woorden komen rechtstreeks vanuit je verbondenheid met De Bron waar alles uit voortkomt. Je bent je ervan bewust dat niet “ik” maar “wij” belangrijk zijn. Je leeft vanuit je hart.

Wiel van de Ziel brengt je in de energie van 11, zodat je jouw dromen en idealen kunt verwezenlijken, zonder dat je ten onder gaat in een wereld van materie.

elf in verfcirkel
 

PAD NAAR HET LICHT