Skip to main content

Introductiecursus

“Maak kennis met jezelf”

In deze eerste aanzet om jezelf beter te leren kennen, reikt Thăngkă Lucia je verschillende mogelijkheden aan waarmee je dat kan doen. Het introduceert je ook in de opleidingen Zielsverankering en Kristaltherapie.

Beide opleidingen hebben tot doel de schoonheid van je eigen persoonlijkheid, zoals je op aarde gekomen bent, naar boven te halen. Het zijn je goede karaktereigenschappen, je talenten, die je al vanaf je geboorte bij je draagt.

Jouw talenten

Die eigen talenten zijn door het levenspad dat je loopt omgeven met allerlei gedachten, ervaringen, verdriet en teleurstellingen. Tijdens de introductiecursus maak je kennis met de groei mogelijkheden die de methode Wiel van de Ziel je biedt.

Na de introductiecursus heb je de keuze door te gaan met de opleiding Zielsverankering, Kristaltherapie of met beide. In beide opleidingen doorloop je wat allemaal van invloed is op je levenspad. Tegelijkertijd  leer je in beide opleidingen hoe je jezelf kunt opschonen. Daardoor komen je goede en unieke talenten weer duidelijk naar voren. Zo veranker je jezelf!

De introductiecursus

Inhoud:

  • De methode Wiel van de Ziel
  • Wie ben ik en wat is het hogere doel in mijn leven
  • Informatie over Zielsverankering en Kristaltherapie
  • Een voorbeeld van een meditatie-oefening
  • Ervaren van een steenlegging, voor innerlijke rust en als middel om dichter bij jezelf te komen.

Kosten:  € 85,00 (incl. BTW, gebruik lesmateriaal, documentatie, koffie/thee en soep; lunch zelf meebrengen)

Tijd en data: De cursus wordt gegeven van 10.00 tot 16.30 uur; voor data zie de  agenda

 

MAAK KENNIS MET JEZELF

Doe de Introductiecursus