Skip to main content

Kristaltherapie - Inleiding

De opleiding Kristaltherapie is een verfrissende cursus. Tijdens deze opleiding wordt je de kennis bijgebracht en leer je om te gaan met de speciale werking die mineralen en kristallen op het menselijk lichaam kunnen hebben.

Al meer dan 25 jaar gebruik ik hen als ondersteuning bij mijn therapeutische werkzaamheden. Hun kracht, kleur en trilling geven mij een geweldige ondersteuning bij mijn werk als leraar en therapeut. Voor jezelf is het ook heerlijk om die trillingen te voelen.

De kristalopleiding is ontwikkeld met als doel om dichter bij jezelf te komen en je intuïtie met betrekking tot het mineralenrijk te vergroten. Ik heb in de afgelopen dertig jaar meerdere kristalopleidingen gevolgd en ermee gewerkt. De hiermee opgedane kennis en ervaring deel ik graag met je.

Mijn ervaring is dat een bundeling van kennis, ervaring en intuïtie de beste resultaten biedt. De vijf paden van de opleiding “kristaltherapie, brengen je spelenderwijs al in je eigen kracht, doordat je meer inzicht krijgt in wat kristallen en mineralen zijn en hoe je ze voor jezelf en anderen kunt gebruiken. Er zitten veel mooie oefeningen in deze opleiding. Tevens leer ik je hoe je met ondersteuning van steenleggingen jezelf en anderen kunt behandelen.

Ieder pad is weer afgestemd op de innerlijke groei van de deelnemers. Dit alles wordt versterkt doordat je ook bij ieder pad van de kristalopleiding een inwijding krijgt, die je intuïtieve verbinding met kristallen en mineralen geleidelijk intenser maakt.

Deze kristalopleiding is vernieuwend en een echte aanvulling op alle vormen van therapeutisch werk. Het kan bovendien uitstekend als ondersteuning naast ieder andere reguliere én alternatieve behandelmethode worden toegepast.

Iedereen die van kristallen en mineralen houdt en zich hiertoe aangetrokken voelt kan deze opleiding doen. Een vooropleiding is niet nodig. Wel een oprechte interesse en enthousiasme voor de kristalwereld.

Kristallen helpen je niet alleen op je pad op aarde, ze ondersteunen je tegelijkertijd gemakkelijker in verbinding te komen met jouw innerlijke Bron. Ervaar het plezier om tijdens de kristalopleiding in aanraking te komen met deze prachtige energieën!

Kristallen en mineralen:

  • ondersteunen het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en zielen bewustzijn;
  • kunnen gebruikt worden voor baby’s, kinderen, ouderen, dieren en planten;
  • houden energieën, frequenties en kleuren vast, waar wij weer gebruik van kunnen maken om in balans te komen of te blijven.

Wat doet de kristal inwijding:

  • je intuïtie wordt verstrekt met betrekking tot kristallen en mineralen;
  • het stimuleert je persoonlijk en spirituele groei;
  • het activeert het zelf genezend vermogen van je fysieke, emotionele, mentale, spirituele en zielen bewustzijn;
  • het helpt je bij het verankeren van je zielenenergie;
  • het bevordert je vreugde en het balanceert je energieën.