Skip to main content

Kristaltherapie

De opleiding Kristaltherapie leert je de helende en therapeutische kracht kennen van kristallen en mineralen. Het toont de bijzondere werking die ze op je lichaam kunnen hebben. Kennis van en ervaring met kristallen en mineralen brengt je dichter bij jezelf.

Doel

Het doel van de opleiding is je kennis bij te brengen van de wereld van kristallen en mineralen en je de kracht ervan te laten ervaren. Tegelijkertijd brengen de oefeningen en leerstof je dichter bij jezelf en leer je jezelf en anderen te behandelen.

Resultaat

Werken met kristallen brengt je dichter bij je bron. Je krijgt meer inzicht in jezelf en ontwikkelt je intuïtie. Je ervaart de trilling, die uiteindelijk overal in te ontdekken is en beseft de verbondenheid van alles in de natuur. Je energie komt in evenwicht en je bewustzijn vergroot.

Vijf paden

De opleiding bestaat uit vijf paden van elk 2 of 3 dagen. Na elk pad is er een periode waarin het geleerde doorwerkt. Er ligt daarom altijd een zekere tijd tussen het volgen van de paden.

Ieder mens is echter uniek, daarom kan iedereen de opleiding in zijn eigen tempo volgen. Het combineren van deze opleiding met de opleiding Zielsverankering is mogelijk en leidt tot synergie, ze versterken elkaar.

Cursusinfo en kosten

De paden worden altijd in volgorde gevolgd, te beginnen met pad 1. Wanneer voor beide opleidingen wordt gekozen, wordt altijd begonnen met Zielsverankering.

De prijzen van de cursussen zijn inclusief BTW, gebruik van lesmaterialen, werkboek, koffie/thee en lunch. Zie de pagina kosten voor meer informatie.

Certificaat

Elk pad wordt afgesloten met een certificaat. Na elk pad heeft de deelnemer vaardigheden geleerd waarmee hij/zij zichzelf kan helpen, maar ook anderen.

Na het volledig doorlopen van een opleiding is het mogelijk een lerarenopleiding. Tijdens de lerarenopleiding worden een aantal specifieke technieken en pedagogische vaardigheden behandeld, waarna de deelnemers de methodiek Wiel van de Ziel zelf kan doceren.

Inhoud

De opleiding bestaat uit 5 paden. Lees meer over inhoud van de verschillende paden.

Ik vond mineralen altijd al mooi. Tijdens de cursus Kristaltherapie heb ik ervaren dat kristallen en mineralen veel meer zijn dan alleen mooie objecten.

Carla Brugman

Met behulp van kristallen mijn intuïtie en zelfvertrouwen vergroten. Ik zou het niet hebben geloofd als ik het niet zelf zou hebben ervaren. Fantastische cursus.

Peter Agterberg

Leuk en leerzaam, maar ook een bijzondere ervaring. Ik ga zeker verder met deze cursus.

Moniek de Vries

Een mineraal is een op natuurlijke wijze ontstane stof die uit één molecuul bestaat.
Een kristal is een mineraal die een vorm heeft die zich eindeloos herhaalt (kristallijn).
Een steen of gesteente bestaat uit meerdere mineralen
Een edelsteen is een steen die als bijzonder wordt ervaren door zijn kleur, glans, vorm of zeldzaamheid.

Alles op aarde is opgebouwd uit bewegende moleculen. Daardoor trilt alles, zelfs een muur en tafel, met een bepaalde frequentie. Ook ons lichaam en onze organen trillen met  een eigen, per persoon verschillende golflengte. Onder andere kristallen en mineralen kunnen onze trillingen positief beïnvloeden.