Skip to main content

Maandagavond meditatie

Maandagavondmeditatie: net van licht

Al enkele jaren voel ik me sterk verbonden met de Grootmoeders en “het Net van Licht”. De enorme liefde en zorg van hen voor de aarde spreekt hier uit.

Dit “Net van Licht” ligt als een enorm lichtveld om de aarde heen; ik zie het als een flower of life. Jammer genoeg is het nog niet sterk genoeg en het zou nog sterker mogen zijn.

Door gezamenlijk te mediteren en liefde en licht te sturen, kunnen we dit lichtveld sterker maken. Zo helpen wij om meer liefde en licht op de aarde te brengen.

Graag wil ik iedereen uitnodigen om gezamenlijk met mij, maar ieder in zijn eigen huis, te mediteren en liefde te sturen naar dit prachtige veld van licht.

Ik mediteer iedere maandagavond om 21.00 uur. Ik zou het leuk vinden om te weten wie met mij mee wil doen op dat tijdstip. Gezamenlijk mediteren, ook op afstand van elkaar, is krachten bundelen. Dit geeft extra kracht.

Meer liefde en licht brengt zorgvuldigheid voor alles wat er op aarde leeft. En het geeft bewustzijn op een gezond milieu zodat de kinderen van de toekomst ook nog fijn op deze aarde kunnen hebben.

Oude tradities zeggen dat, wat wij nu doen, nog zeven generaties doorwerkt op ons nageslacht.

Doe mee, meld je hiernaast aan. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een meditatie. Die meditatie kun je dan zelf  doen op de maandagavond.

Ja, Ik meld me aan en zie mijn persoonlijke meditatie tegemoet.

[contact-form-7 id=”1458″ title=”Maandagavondmeditatie”]