Wil je jouw talenten ontdekken?  Loop je tegen problemen aan in je leven? Wil je helemaal jezelf kunnen zijn? Voel je jezelf minderwaardig? Antwoorden op deze en andere vragen kunnen tijdens een persoonlijke sessie worden beantwoord en opgelost.

Bij de persoonlijke begeleiding werkt Lucia vanuit Wiel van de Ziel, de door haar ontwikkelde methode, om je vragen te beantwoorden. Ze kijkt naar je energiestromen, je chakra’s en emotievelden. De begeleiding daarna hangt af van jouw vraag en wordt in overleg met jou vastgesteld.

De begeleiding kan bestaan uit behandeling, coaching, natuurcoaching, een zielereading of een andere invulling die past bij jouw persoon en vragen.

In alle gevallen is uitgangspunt het (her)ontdekken van jezelf, respect hebben voor jezelf en je omgeving en het vinden van innerlijke rust. Daarnaast wordt vanzelfsprekend jouw specifieke vraag beantwoord.

Ik ben niet iemand van groepen, hoe klein ook. Het persoonlijke contact met Lucia was bijzonder en heeft mij heel veel gebracht.

Ria Klarenbeek

Geweldig ervaring. Contact, zelfs op afstand, werkt.

Henk Stekelenburg

Lucia heeft me   naar mezelf en omgeving laten kijken, zoals ik het nooit eerder heb gezien.

José Nagtegaal

Enkele begeleidingsvormen:

Wilde bloemen

Zielereading

Bij zielereading ontdek je waar jouw innerlijke kracht en motivatie ligt. Je gaat als het ware om je blokkades, problemen en andere ballast heen om te zien wie je werkelijk bent.

Daarna kun je zien waar je staat en wat een volgende stap zou kunnen zijn in je leven. Thăngkă Lucia leert je jezelf te zien, op je diepe zelf te vertrouwen en er kracht uit te putten.

Energiebehandeling

Geestelijke blokkades en fysieke klachten vertragen de doorstroming van energie. Een energiebehandeling brengt de balans in de energiebanen terug. Alles kan weer gaan stromen. De behandeling geeft ontspanning, verhoogt de weerstand en vermindert stress. Het werkt ook preventief omdat het je lichaam en geest ontgift.

Thăngkă Lucia werkt bij een energiebehandeling zowel met haar handen, op en boven het lichaam, als met kristallen. Hierbij lig je aangekleed op een behandeltafel.