Skip to main content

Persoonlijke begeleiding

Wil je jouw talenten ontdekken?  Loop je tegen problemen aan in je leven? Wil je helemaal jezelf kunnen zijn? Voel je jezelf minderwaardig? Antwoorden op deze en andere vragen kunnen tijdens een persoonlijke sessie worden beantwoord en opgelost.

Bij de persoonlijke begeleiding werkt Lucia vanuit Wiel van de Ziel, de door haar ontwikkelde methode, om je vragen te beantwoorden. Ze kijkt naar je energiestromen, je chakra’s en emotievelden. De begeleiding daarna hangt af van jouw vraag en wordt in overleg met jou vastgesteld.

De begeleiding kan bestaan uit behandeling, coaching, natuurcoaching, een zielereading of een andere invulling die past bij jouw persoon en vragen. Zie hieronder voor meer informatie.

In alle gevallen is uitgangspunt het (her)ontdekken van jezelf, respect hebben voor jezelf en je omgeving en het vinden van innerlijke rust. Daarnaast wordt vanzelfsprekend jouw specifieke vraag beantwoord.

Ik ben niet iemand van groepen, hoe klein ook. Het persoonlijke contact met Lucia was bijzonder en heeft mij heel veel gebracht.

Ria Klarenbeek

Geweldig ervaring. Contact, zelfs op afstand, werkt.

Henk Stekelenburg

Lucia heeft me   naar mezelf en omgeving laten kijken, zoals ik het nooit eerder heb gezien.

José Nagtegaal

Enkele begeleidingsvormen:

Wilde bloemen

Energiebehandeling

Tijdens een energiebehandeling kijk ik naar je energiestromen. Hoe is je aura; zijn je chakra’s open; ben je goed in verbinding met jezelf. Wat zijn je innerlijke belemmeringen en hoe zijn die ontstaan. Belangrijk is dat jij je ontspant waardoor je weer tot jezelf komt. Een vredig gevoel en een goede doorstroming van het lichaam zijn dan het gevolg.

De behandeling bestaat uit het opruimen van lichamelijke; emotionele; mentale en spirituele blokkades. Kristallen helpen mee om het lichaam te ondersteunen.

Zielenreading

Je hebt bepaalde gaven, talenten en je hebt ook nog een (hoger) doel in je leven. Bij een Zielenreading worden de mogelijkheden die je hebt, vanuit je Ziel bloot gelegd. Ik maak je bewust van de kwaliteiten en talenten die je hebt. Je Innerlijke Begeleiders, je Gidsen, je Beschermengelen, zullen zich hierbij aan je kenbaar maken. Je ervaart de kleuren van je Ziel; kleuren die je bescherming geven en je aura sterker maken. Je wordt liefdevol teruggebracht bij jezelf en in je eigen kracht gezet.

Wil je dit graag opgenomen hebben, neem dan zelf een opnameapparaat mee.

Reading en activatie van je persoonlijke kristallen schedel

Heb je een schedel gekocht en wil je weten waarom die schedel jou heeft uitgezocht als hoeder; kom dan langs voor een reading, dan kan ik jou hierover een dieper inzicht geven.

Je persoonlijke kristallen schedel, wordt dan geopend; geactiveerd; en sterker verbonden met jouw zielsessentie. Tijdens de reading ontvang je informatie over jouw samenwerking met je schedel. Het is ook mogelijk om bij mij geactiveerde schedels van diverse steensoorten te kopen.

Wil je dit graag opgenomen hebben, neem dan zelf een opnameapparaat mee.

Tarotkaarten; de astrologische legging

Door middel van de astrologische legging wordt gekeken naar wat je mogelijkheden, je sterke en je zwakke punten zijn. We kijken samen hoe jij nu in het leven staat en wat je beweegt. We onderzoeken wat je steeds heeft bewogen en wat je op je pad bent tegen gekomen tot nu toe. Je zult merken dat deze manier van begeleiden je op een andere wijze naar jezelf laat kijken. Deze grote tarotlegging van 48 kaarten geeft zicht op je leven op dit moment, op wat je innerlijk beweegt en op de hulp die je ontvangt.

Wil je dit graag opgenomen hebben, neem dan zelf een opnameapparaat mee.