Skip to main content

Zielsverankering - Inleiding

Het doel van Zielsverankering is je persoonlijkheid terugvoeren naar de oorspronkelijkheid van wie je bent met al je kwaliteiten en gaven die je al bezit. Dus om jou dus met hernieuwde kracht je levensdoel op te laten pakken. Je zielenessentie is het zuivere energetische aspect in jezelf. Door te leven vanuit je pure zielenessentie geef je spirit aan jouw gaven en talenten.

De opleiding bestaat uit vijf paden. Centraal staat steeds dat ieder mens uniek is en in zijn/haar eigen tempo de opleiding af kan ronden. Het voordeel van het volgen van de opleiding in afzonderlijke paden is, dat je zelf bepaalt hoe groot de tussenpozen tussen de verschillende blokken kunnen zijn.

De afzonderlijke paden van deze opleiding worden meerdere keren per jaar aangeboden. Na ieder pad ontvang je een certificaat. Deze opleiding is er speciaal op gericht om jezelf weer in je oorspronkelijke harmonie te brengen; zodat je van uit dat evenwicht niet alleen jezelf maar ook anderen kunt helen en op weg kunt helpen.

Wiel van de Ziel

Aan de opleiding “Zielsverankering” ligt 25 jaar van mijn werkervaring ten grondslag met daarbij ook de invloed van de opleidingen die ik tot nu toe gevolgd heb. Tijdens de opleiding doorloop je mijn methode “Wiel van de Ziel”. Deze vertelt je dat je met een hoger doel op aarde komt en dat dit doel steeds verder uit het zicht raakt, door aanpassing aan je omgeving; je werk; je relaties; enz. Terwijl je juist graag jezelf wil zijn!

Wat is het geval; je ervaringen doorspekt met voorspoed en tegenspoed hebben je instelling, je opstelling t.o.v. de wereld, je medemens veranderd. Anders gezegd, de ziel, je ware zelf, het ongerepte navigatiesysteem in je, kan door ingrijpende voorvallen tijdens je leven van de juiste koers af raken, misschien zelfs compleet van slag af raken.

Oude natuurvolkeren werken met ongeveer hetzelfde principe als “Wiel van de Ziel” en trekken hier lering uit door mee te gaan met de beweging van het wiel en tot zich te nemen wat het wiel hun zegt in iedere levensfase. De Universele Leefregels zijn in wiel van de ziel vastgelegd en blijven aldus van generatie op generatie in stand.

Ook wij zijn bekend met de gebruiken van onze voorouders zoals: de hulp aan elkaar; het broeder- en zusterschap en de overdracht van oude ervaringen en wijsheid. Veel is hiervan echter verloren gegaan. Velen zijn uit het gevoel en in het denken geschoten! Dit heeft veel onrust, pijn en frustratie gebracht. We zijn vervreemd van de vele oude wijsheden en kosmische wetten. De oerkracht in ons en de verbondenheid met de aarde is een intens proces van ontwaken.

Door Wiel van de Ziel leer je je zelf; de Universele Leefregels en je Zielendoel weer kennen. Wanneer je dit eenvoudige, maar krachtige wiel doorloopt, word je innerlijk weer verbonden met de aarde en de Bron van Liefde. Dit is een Bron van puur liefdevolle helende kracht. Deze liefdevolle helende kracht kan je aan jezelf geven, maar ook als je dat zou willen aan anderen. In verbinding met je ziel, je ware zelf, ben je rechtstreeks verbonden met deze Bron. De verankering van je Ziel brengt je niet alleen in je gevoel, maar brengt je ook terug naar je oorspronkelijkheid, inclusief de daarbij behorende liefdevolle helende kracht. Dit geeft je veel dankbaarheid en levensvreugde!

Wat levert de opleiding Zielsverankering jou op:

  • Het activeert het zelf helende vermogen van je fysieke, emotionele, mentale, spirituele en zielenbewustzijn;
  • Het stimuleert je persoonlijke en spirituele groei.
  • Helpt om innerlijke blokkades bewust te worden en te transformeren;
  • Het ondersteunt de verankering van de zielenenergie;
  • Het herstelt de innerlijke verbinding met de Bron van Liefde;
  • Het brengt je energieën in evenwicht.