Skip to main content

Zielsverankering

De opleiding Zielsverankering brengt je terug naar wie je oorspronkelijk bent. Tijdens de opleiding wordt gewerkt met de door Lucia ontwikkelde methode Wiel van de Ziel. Kennis van deze methode helpt je het verkregen inzicht in jezelf en het leven vast te houden of deze terug te vinden wanneer je uit balans bent geraakt. Zielsverankering zorgt ervoor dat de herontdekte kwaliteiten en talenten blijven zijn.

Doel

Het doel van de opleiding is je een methode aan te leren waarmee je je ware persoonlijkheid vindt en behoudt. Met alle talenten, vaardigheden, kwaliteit en kracht die er altijd al waren.

Resultaat

De opleiding resulteert in het hervinden van je diepe zelf, je zielsessentie. Dit geeft je een direct te voelen kracht en energie. Bevrijd van blokkades stroomt de energie weer vrij door je lichaam. Je kunt vanuit je essentie leven. Dat geeft je de basis om jouw specifieke levensdoelen te bereiken.

Als vanzelf ga je ook anderen helpen zichzelf te vinden, waarna ook zij hun levensdoelen kunnen bereiken. Je staat anders in het leven: vrijer, meer doelgericht en vol vertrouwen.

Vijf paden

De opleiding bestaat uit vijf paden van elk 2 of 3 dagen. Na elk pad is er een periode waarin het geleerde doorwerkt. Er ligt daarom altijd een zekere tijd tussen het volgen van de paden.

Ieder mens is echter uniek, daarom kan iedereen de opleiding in zijn eigen tempo volgen. Het combineren van deze opleiding met de opleiding Kristaltherapie is mogelijk en leidt tot synergie, ze versterken elkaar.

Cursusinfo en kosten

De paden worden altijd in volgorde gevolgd, te beginnen met pad 1. Wanneer voor beide opleidingen wordt gekozen, wordt altijd begonnen met Zielsverankering.

Elk pad is twee dagen, pad 5 is drie dagen.
De prijzen van de cursussen zijn inclusief BTW, gebruik van lesmaterialen, werkboek, koffie/thee en lunch. Zie de pagina kosten voor meer informatie.

Zielsverankering Certificaat

Elk pad wordt afgesloten met een certificaat. Na elk pad heeft de deelnemer vaardigheden geleerd waarmee hij/zij zichzelf kan helpen, maar ook anderen.

Na het volledig doorlopen van een opleiding is het mogelijk een lerarenopleiding te volgen. Tijdens de lerarenopleiding worden een aantal specifieke technieken en pedagogische vaardigheden behandeld, waarna de deelnemers de methodiek Wiel van de Ziel zelf kan doceren.

Inhoud

De opleiding bestaat uit 5 paden. Lees meer over inhoud van de verschillende paden.

“Zielsverankering is gebaseerd op het holistische beginsel: lichaam, ziel en geest zijn met elkaar verbonden en zouden in harmonie met elkaar moeten zijn. Door inzicht en healing binnen de zielsverankering, wordt het in ieder mens aanwezige zelf herstellend vermogen geactiveerd. Zielsverankering nodigt mensen uit om op een eenvoudige manier zich van alle mogelijke fysieke en emotionele blokkades te ontdoen en meer in vrijheid te leven.

Tijdens de opleiding maak je contact met specifieke herinneringen en overtuigingen die in het lichaam opgeslagen zijn. Door inzicht en bewustwording wordt kort en krachtig een omzetting gemaakt en oude cel herinneringen worden losgelaten. Dit geeft een ware bevrijding en een grotere opening naar je ware Zelf.”